SVENSK FERIEHYTTE

LEJ EN FERIEHYTTE


Midt i Sveriges smukke natur


Flere og flere danskere dropper den lange køretur til middelhavet og vender i stedet blikket mod vores naboer på den anden side af Øresund og lejer en feriehytte i Sveriges natur. Svenskerne er verdenskendte for mange ting.
Blandt andet Astrid Lindgren og den altid flamboyante Zlatan Ibrahimovic. Ud over disse to ikoniske personligheder er det nærmest umuligt at tænke på Sverige uden at tankerne falder på Sveriges skønne og rå natur. Både Zlatan og Astrid Lindgren voksede op i Sydsverige og det er også her vores feriehytte holder til. Den ligger på grænsen mellem Skåne og Blekinge, nær en lille by der hedder Boafall.HYTTE I SVERIGE VED SØ


Med plads til hele familien - du kan leje den nu


Med 24 sengepladser og et stort kantinekøkken, så er der tale om en feriehytte for hele den pukkelryggede familie. De store fællesarealer lægger op til hygge og samvær mens aktivitetsrummet i kælderen inviterer til en omgang rundt om bordet i bordtennis eller en dyst om håneretten i bordfodbold. En feriehytte i Sverige kan godt tilbyde indendørsaktiviteter for hele familien, hvis vejret for en gangs skyld ikke egner sig til friluftslivet.
Når vejret til gengæld tillader det, så er der utallige muligheder for at være sammen og bruge naturen omkring feriehytten. 100 meter fra feriehytten ligger søen Moagylet som er værd at besøge – måske er du heldig at får øje på en elg eller en grævling i området. Udover skovsøen ligger hytten kun 1000 meter fra søen Halen, hvor det er muligt at dyrke kano- og kajaksejlads. Halen camping tilbyder leje af kanoer og kajakker og har til vandhundene anlagt en sandstrand med vipper til udspring.
Mens børnene og de barnlige sjæle bader i søen er der 7 golfbaner at vælge mellem i en radius af 30 kilometer. En feriehytte i Sverige har noget for enhver smag og Boafall vil være et perfekt match til den store familie som elsker at lave ting sammen, men hvor der også sættes stor pris på de stille stunder med tid til at være sig selv.

Lej feriehytte

BOAFALL DEN SVENSKE ØDEGÅRD


Feriehytte Sverige

Drømmen om at tilbringe nogle skønne dage på en svensk ødegård i Sverige – langt fra hverdagens stress og jag – lever hos mange.
Når I vælger at tilbringe jeres ferie eller forlængede weekend på Boafall, midt i den ubeskriveligt skønne svenske natur, bliver drømmen til virkelighed så lej ødegård Sverige.
Boafall kunne dårligt være bedre placeret – nemlig på Sydsveriges højeste punkt Svensk ødegård, Boafall – bakken, der er 180 meter høj. Selve huset ligger 155 m.o.h. Forestil jer hvor stille der er midt i bøgeskoven, hvor kun dyr og fugle, vindens susen i træerne og den stille rislen fra den nærliggende bæk bryder tavsheden. Nærmeste offentlige vej ligger næsten en halv kilometer væk. Her er der dømt ro og fred, hygge og naturoplevelser af den helt unikke slags.
LEJE AF FERIEHYTTE I SVERIGE


Boafall tilbyder naturoplevelser året rundt, og stedet er perfekt for ødegårdsferie i Sverige. Naturen holder ikke ferie, og alle årstider har sin charme i Sydsverige, så lej ødegård i Sverige i dag.
Kun 100 meter fra husets vestside ligger Boafalls egen perle, den idylliske skovsø Moagylet. Udsigten kan nydes fra Boafalls terrasse.
Kun 1.5 km. fra Boafall finder du et af Sveriges skønneste naturreservater, Halen, et vildmarksområde domineret af skove og søer. Halen er Blekinges største sø og byder på fantastiske badeforhold ved Halen Camping. Her finder I en pragtfuld badestrand med sandstrand og vipper til udspring, og I kan leje både og kano til hyggelige roture på søen.
En række forskellige svenske foreninger er aktive i Halen Naturreservat – bl.a. spejdere, orienteringsklubber, fritidsklubber, bådklubber, brugshundeklubber og rideklubber, ligesom de nærliggende skoler bruger området som led i undervisningen, lej ødegård.

Book feriehytten nu

Se billeder af feriehytten Boafall

Ligger tæt på sø

KANOUDLEJNING PÅ ÖSTERSJÖN


I Olofström tilbydes kanoudlejning. Her kan i sejle ud på Östersjön og herfra videre til de øvrige søer i området.
Golfspillere vil elske Sydsverige. I Skåne findes omkring 70 golfbaner af en kvalitet, der typisk ligger noget over, hvad vi er vant til i Danmark. Tilmed er greenfee-priserne lavere.


Efteråret er den perfekte tid for svampejagt. Svampene finder I lige uden for Boafalls døre.
Om vinteren er skisport en naturlig del af oplevelsen Selve terrænet omkring Boafall ligger i et klippeområde, der er kuperet og derfor særdeles velegnet til skiløb.
Boafall ligger højt, og derfor er garantien for sne større end andre steder i Sydsverige. Alpin skisport kan opleves på Vångabacken, som byder på slalombakke, skiskole, udlejning af udstyr og snekanoner.
Boafall har været udbudt som privat sommerhusudlejning i Sydsverige i en årrække, og vi kan referere til en lang række tilfredse gæster, som har nydt ferie på vores svenske ødegård.