SVENSK FERIEHYTTE

LEJ EN FERIEHYTTE


Midt i Sveriges smukke natur


Flere og flere danskere dropper den lange køretur til middelhavet og vender i stedet blikket mod vores naboer på den anden side af Øresund og lejer en feriehytte i Sveriges natur. Svenskerne er verdenskendte for mange ting.
Blandt andet Astrid Lindgren og den altid flamboyante Zlatan Ibrahimovic. Ud over disse to ikoniske personligheder er det nærmest umuligt at tænke på Sverige uden at tankerne falder på Sveriges skønne og rå natur. Både Zlatan og Astrid Lindgren voksede op i Sydsverige og det er også her vores feriehytte holder til. Den ligger på grænsen mellem Skåne og Blekinge, nær en lille by der hedder Boafall.


HYTTEN VED SØEN


Med plads til hele familien


Med 24 sengepladser og et stort kantinekøkken, så er der tale om en feriehytte for hele den pukkelryggede familie. De store fællesarealer lægger op til hygge og samvær mens aktivitetsrummet i kælderen inviterer til en omgang rundt om bordet i bordtennis eller en dyst om håneretten i bordfodbold. En feriehytte i Sverige kan godt tilbyde indendørsaktiviteter for hele familien, hvis vejret for en gangs skyld ikke egner sig til friluftslivet.
Når vejret til gengæld tillader det, så er der utallige muligheder for at være sammen og bruge naturen omkring feriehytten. 100 meter fra feriehytten ligger søen Moagylet som er værd at besøge – måske er du heldig at får øje på en elg eller en grævling i området. Udover skovsøen ligger hytten kun 1000 meter fra søen Halen, hvor det er muligt at dyrke kano- og kajaksejlads. Halen camping tilbyder leje af kanoer og kajakker og har til vandhundene anlagt en sandstrand med vipper til udspring.
Mens børnene og de barnlige sjæle bader i søen er der 7 golfbaner at vælge mellem i en radius af 30 kilometer. En feriehytte i Sverige har noget for enhver smag og Boafall vil være et perfekt match til den store familie som elsker at lave ting sammen, men hvor der også sættes stor pris på de stille stunder med tid til at være sig selv.