Fællesrum

Fællesrum på Boafall

Ødegården Boafall har en stor kombineret spise- og opholdsstue, hvor der er plads til 24 spisende gæster.

I spisestuen er der brændeovn. Ud over spisestuen er der en mindre opholdsstue med TV & DVD – men forvent ikke, at I kan se danske TV-kanaler (svenske + BBC).

I kælderen er der et stort TV-rum med DVD-afspiler, samt et stort ‘Play Room’ med bordtennis og det klassiske bordfodboldspil. Endelig er der en mindre sauna i kælderen med tilknyttet bad og toilet.

Se plantegning

Hygge i stor stue Boafall

Opholds- og spisestue

Sofahjørne med store flyde-ud sofaer og mindre stole.
I spisestuen er der endvidere brændeovn.

Spisebord med plads til 24

Spiseborde – 24 pers.

I denne opstilling kan der sidde 7 gæster ved hver af de to borde, altså i alt 14 pers. Men stilles bordene op med de 4 indstiksplader, kan der sidde 24 personer.

Tv Stuen Boafall

TV-Stuen

TV-stuen ligger ved siden af spise-og opholdsstuen. Her er TV & DVD afspiller. Vi har her valgt at bevare de gamle ‘retro’ 70’er-møbler – med brunt “læder” og orange stofbetræk.

Køkkenet set mod stor stue Boafall

Køkkenet

Køkkenet er et gammelt – altså IKKE moderne – institutionskøkken, men det fungerer alligevel fint. Her er en åben serveringsskranke ind til spisestuen, og der er service (store, små og dybe tallerkner, bestik m.v til 24 personer.

Renoveret Opvask Boafall

Vaske- og opvaskemasine

Gangen fra køkkenet ind til stuen . Her er maskine til tøjvask samt opvaskemaskine. Her er også plads til manuel opvask ved de 3 håndvaske. Bag køkkenet er der tillige en tørretumbler.

Boafall Braendeovn

Brændeovn

Brændeovnen findes i spise- og opholdsstuen.
Træbriketter kan købes hos HK Byggmarked i Jämshög – pris ca 30 SEK pr pakke.
Husk at I selv skal tømme og rengøre brændeovnen – det er ikke andres opgave!

Den Lange Gang Boafall

Den lange gang

View ned gennem den lange gang, som går fra spisestuen via TV-stuen og videre ned ad gangen, hvor værelserne ligger. De fjerneste værelser fra stuen og køkkenet er værelse 1-2, som ligger godt 25 m fra, hvor billedet her er taget!

Gamerrum Boafall

Gamer Rum

I kælderen er der et ‘legerum’ med bordfodbold. Her er et par lædersofaer og et par køjesenge, men det kan ikke bruges til soverum, da der ikke er vinduer eller direkte udluftning til dette rum.

Bordtennisbord Boafall

Bordtennis

I kælderen er endvidere et rum med bordtennis (medbring selv bat og bolde). De eneste vinduer i kælderen er i dette rum – og vi beder derfor gæsterne om, (så vidt vejret tillader det), at holde disse vinduer åbne under besøget.