Det siger vores gæster

Tak for “lån” af Boafall!
Vi har haft nogle fantastiske dage i den dejlige Ødegård og den skønne natur.
Vi har alle nydt den gode plads, både inde og ude.
Kælderen er blevet brugt flittigt af såvel store som små.
Vi læste et sted, at I har tanker om at “droppe” kælderfaciliteterne. Det ville efter vores mening være rigtig ærgerligt. Der er blevet lavet mange sjove bordtennis-turneringer!
Vi har kun ros til det skønne sted!
Venlig hilsen
Jan og Kirsten

———————


Vi har endnu engang haft en forrygende uge i Boafall. Vandhanen ved opvasker løber, så den bør i nok lige få tjekket Ellers har vi intet at klage over. Vi vender helt klart tilbage.
Mange efterårshilsner
Bodil

———————

Det er et fantastisk sted, I har og vi har nydt vores familiejul i fulde drag. Til det formål er det ideelt!. Vi blev glædeligt overrasket over, så velfungerende stedet er, og at der er et så velassorteret udvalg af køkkenudstyr. Godt at du har bevaret stilen a la luksus-lejrskole anno 1970’erne-1980’erne (ment som stort kompliment), vi blev helt nostalgiske på den gode måde!
Omgivelserne er også fantastiske med smuk, smuk natur, der giver mulighed for masser af friluftsaktiviteter. Alle var glade for stedet!
Mange tak for denne gang. Vi vil meget gerne vende tilbage en anden gang. Mange hilsner – og godt nytår – fra Berit

———————

Vi var meget glade for at være i huset, og sikken en beliggenhed 🙂

———————

Dejligt sted – perfekt til en lejrskole. Vi kommer gerne igen.

———————

Vi har alle været ovenud tilfredse – var klar over, at det ikke var luksushotel, vi lejede, og var positivt overraskede over plads og beliggenhed –
alt fungerede fint.
Der var noget med en bruser ude af drift – men der var jo flere andre.
Vi nød stedet og beliggenheden udenfor alting –stilheden.
Så tak for denne gang
Mange hilsner, Julie

———————

Vi har igen haft nogle skønne dage i Boafall, og de unge værdsætter meget, at der nu er kommet internet :). Vi kommer gerne igen.

———————

Vi havde en skøn weekend oppe i jeres hus. Et ekstra plus var at vi kunne betale os fra rengøringen, Superfedt, når man er så mange, og huset er så stort.

———————

Huset har en rigtigt god “logistik”, fordeling af værelser/stue/køkken. Fint når der er små børn, der skal sove og større børn/voksne, der vil hygge sig om aftenen.

———————

Først og fremmest vil vi gerne fremhæve, at vi havde et fantastisk ophold på Boafall. Boafall var den helt perfekte ramme for en stor familie ferie, med masser af plads, hyggelige opholdsrum, aktivitetsrum i kælderen og et endog meget veludstyret køkken.
Dog vil vi nævne, at fyret i kælderen virker utidssvarende med et alt for højt olieforbrug. Derudover virkede emhætten ikke og den lille vask i køkkenet var stoppet.
Vi kommer meget gerne igen.

———————

Virkelig godt hus. Skøn lokation! Vi var kun 11, så vi havde jo enormt meget plads.

———————

Det er et meget fint hus, og vi var utroligt glade for at være der. Huset var dog ikke så rengjort, som vi havde håbet. Det var dog svært at vurdere, om det var manglende rengøring, eller om det bare var grundet husets stand, at vi følte, at der var lidt snavset. Det var især badeværelserne og til dels køkkenet, der ikke fremstod spotless. Vi har efterladt huset, synes vi, i bedre stand end vi modtog det.

———————

Huset ligger i et skønt område, så det har stort potentiale, og vi fik taget os nogle dejlige gåture i den hyggelige svenske skov. 🙂

———————

– Huset ligger fantastisk naturskønt, hvilket er et stort +
– En industriopvaskemaskine kunne være ønskværdig.
– Vandforsyningen svigtede nogle timer før afrejse, men den tilsynsførende klarede opgaven for os.
– Vi takker for denne gang.

———————

Huset som sådan er fantastisk til familie sammenkomst , det er noget nedslidt
Lidt maling vil gøre underværker

———————

Igen har vi haft nogle dejlige dage i Sverige – denne gang i Boafall hvor vi tidligere har lejet Nyteboda – og hvilken skøn beliggenhed, så at give afkald på charmen fra Nyteboda opvejes af Boafalls autensitet, natur og uforstyrrethed.

———————

Der er selvfølgelig lidt fejl og mangler rundt omkring; men det er på ingen måde noget der sænker husets funktion væsentligt, og under alle omstændigheder er det et rart praktisk sted at være for 3 familier som os.

———————

Eneste anke er rengøringen. Vi måtte vaske pander, gryder o.s.v. op inden vi tog det i brug, og der var en smule smånusset overalt generelt. Dog ikke noget der kunne tage glæden fra opholdet, som blev lige så godt som vi havde håbet.

———————

Vi takker for lån af et dejligt og praktisk hus til mange mennesker.
Huset er slidt, men fungerer perfekt til en stor familie.

———————

Huset var rigtigt fint og levede fuldt ud til forventningen. Det var dog noget beskidt på toiletter og i køkkenet.

———————

Vi var en gruppe på 23. Bestående af 12 voksne og 11 børn i alderen 0-7 år. Bøgen var lige sprunget ud, og alt var surrealistisk grønt. Stedet var virkelig skønt.
Hele lejrskolen bar præg af sin fortid. Og de historiske data i bogen og de enkelte billeder i huset gjorde, at vi kunne mærke, huset havde haft en fortid under den kolde krig. Men helt nyt er det jo ikke. Men perfekt til formålet, når man bare vil være sammen og bruge naturen.

———————

Det var et godt indrettet hus til så mange mennesker, og et køkken, der var godt at arbejde i, opvaskemaskinen bare lidt lille og langsom. OBS:. køleskab, der løb lidt vand ud, måske var det fordi det ikke var lukket helt. Det kunne godt være et problem.
Ellers havde vi en rigtig dejlig ferie.

———————

Vi har endnu engang haft en forygende uge i Boafall. Vandhanen ved opvasker løber, så den bør i nok lige få tjekket..Ellers har vi intet at klage over…vi vender helt klart tilbage.
Mange efterårshilsner
Bodil

———————

Huset fungerede perfekt til vores formål – familietræf for 21 pers. Fantastisk dejlige omgivelser – det synes vi alle, og især børnene.
Komfuret var måske ikke helt tip top, men vi klarede det. Vi brugte kun ovnene og to kogeplader. Vi brugte ikke den store pande – men den store grill lørdag aften.
/Gitte

———————

Vi har haft en fantastisk weekend i Boafall, Sverige når det er aller bedst. Al jeres information har været super og huset var lige som vi forventede. MEN opvaskemaskinen var lige i underkanten til så mange personer, den mangler et quick program eller lign

———————

Stedet kan varmt anbefales til større grupper, vi var 21 afsted og der er godt med plads og en fantastisk natur. En for vores vedkommende god oplevelse

———————

På ønskelisten (og dette er klart en nice-to-have, ikke need-to-have):
Sengeheste (vi havde børn med i alderen 1-12 år, og de små og mellemstore trimler altså ud af senge uden sengehest 🙂 )
Flere glas (vi løb tør flere gange dagligt).

———————

Derudover var det jo et pragtfuldt sted, der var utrolig velegnet til, at mange familier med børn holder ferien sammen. Det er 3. år, vi fire familier har været afsted sammen, og det har klart været det bedste sted!