BOAFALL SVENSKØDEGÅRD

BOAFALL DEN SVENSKE ØDEGÅRD


Drømmen om at tilbringe nogle skønne dage på en svensk ødegård i Sverige – langt fra hverdagens stress og jag – lever hos mange.
Når I vælger at tilbringe jeres ferie eller forlængede weekend på Boafall.svenskodegaard.dk, midt i den ubeskriveligt skønne svenske natur, bliver drømmen til virkelighed så lej ødegård Sverige.
Boafall.svenskodegaard.dk kunne dårligt være bedre placeret – nemlig på Sydsveriges højeste punkt Svensk ødegård, Boafall – bakken, der er 180 meter høj. Selve huset ligger 155 m.o.h. Forestil jer hvor stille der er midt i bøgeskoven, hvor kun dyr og fugle, vindens susen i træerne og den stille rislen fra den nærliggende bæk bryder tavsheden. Nærmeste offentlige vej ligger næsten en halv kilometer væk. Her er der dømt ro og fred, hygge og naturoplevelser af den helt unikke slags.


BOAFALL DEN SVENSKE ØDEGÅRD


Boafall.svenskodegaard.dk tilbyder naturoplevelser året rundt, og stedet er perfekt for ødegårdsferie i Sverige. Naturen holder ikke ferie, og alle årstider har sin charme i Sydsverige, så lej ødegård i Sverige i dag.
Kun 100 meter fra husets vestside ligger Boafalls egen perle, den idylliske skovsø Moagylet. Udsigten kan nydes fra Boafalls terrasse.
Kun 1.5 km. fra Boafall.svenskodegaard.dk finder du et af Sveriges skønneste naturreservater, Halen, et vildmarksområde domineret af skove og søer. Halen er Blekinges største sø og byder på fantastiske badeforhold ved Halen Camping. Her finder I en pragtfuld badestrand med sandstrand og vipper til udspring, og I kan leje både og kano til hyggelige roture på søen.
En række forskellige svenske foreninger er aktive i Halen Naturreservat – bl.a. spejdere, orienteringsklubber, fritidsklubber, bådklubber, brugshundeklubber og rideklubber, ligesom de nærliggende skoler bruger området som led i undervisningen, lej ødegård.

KANOUDLEJNING PÅ ÖSTERSJÖN


I Olofström tilbydes kanoudlejning. Her kan i sejle ud på Östersjön og herfra videre til de øvrige søer i området.
Golfspillere vil elske Sydsverige. I Skåne findes omkring 70 golfbaner af en kvalitet, der typisk ligger noget over, hvad vi er vant til i Danmark. Tilmed er greenfee-priserne lavere.


Efteråret er den perfekte tid for svampejagt. Svampene finder I lige uden for Boafalls døre.
Om vinteren er skisport en naturlig del af oplevelsen Selve terrænet omkring Boafall.svenskodegaard.dk ligger i et klippeområde, der er kuperet og derfor særdeles velegnet til skiløb.
Boafall ligger højt, og derfor er garantien for sne større end andre steder i Sydsverige. Alpin skisport kan opleves på Vångabacken, som byder på slalombakke, skiskole, udlejning af udstyr og snekanoner.
Boafall har været udbudt som privat sommerhusudlejning i Sydsverige i en årrække, og vi kan referere til en lang række tilfredse gæster, som har nydt ferie på vores svenske ødegård.