Billeder

Billeder fra Ødegården

Sommer hygge på Boafall terrassen

Terrassen

En sommerdag på terrassen.
Sol for dem, der vil det, og bøgens skygge for dem der ønsker det. Skovvejen her er blind og bruges kun af skovejerne og vores gæster.

Søen Moagylet Boafall

Søen Moagylet

Udsigten fra huset til søen Moagylet. Søen er kun 300 m lang, så man kan nemt gå en tur rundt om den. Et enkelt sted skal man springe over et lille vandløb.

indkørsel Boafall sommer morgen

Parkeringspladsen

Parkeringspladsen på den nordøstlige side af huset. Her er plads til gæsternes biler m.v. En skovklædt bakke på denne side af huset giver dejlig læ for blæsten

Fællesrum på Ødegården

Stor Stue Boafall

Spisestuen

I spisestuen er der dels spisepladser til 24 personer og en sofagruppe med to store sofaer til at flyde ud i. Fra spisestuen er der udsigt til bøgeskoven udenfor.

Køkkenet set mod stor stue Boafall

Køkkenet

Boafall har et institutionskøkken med åben serveringsskranke ind til spisestuen. Køkkenet er udstyret med alle fornødne faciliteter.

Lille Stue Boafall Svensk ødegårds hygge

TV – stuen

Ved siden af spisestuen er der en mindre TV-stue. Det er ren ‘retro’ med orange og brune sofaer fra 1970’erne. Herfra er også udsigt til skoven og søen.

Gamerrum Boafall

Bordfodbold

I kælderen er der et rum med video og bordfodbold og sofaer.
Perfekt for børn og unge mennesker.

Bordtennisbor i Boafall´s kælder

Bordtennis

I et tilstødende kælderlokale er der bordtennis. Vi må dog opfordre til, at børn og andre glade sjæle IKKE sidder på bordpladen. Medbring selv bat og bolde.

værelse boafall

Værelserne

Der er 10 værelser på Boafall – med plads til ca. 24 gæster. De fleste af værelserne er som her udstyret med boksmadrasser, men i 2 af værelserne har vi bevaret de originale militære jernsenge.

Se alle værelserne

Vinter på Ødegården

Sne på Boafall

Sne, sne og mere sne

Der er som regel mere sne i Boafall end i det øvrige Skåne, da stedet ligger ca. 160 m o.h. En nabo står for snerydningen, så gæsterne kan komme frem til huset. Men husk vinterdæk og snekæder.
Vejrudsigt for Boafall

Boafall Braendeovn

Brændeovn

Brændeovnen (9 W) står i spisestuen og kan sagtens opvarme både spisestue og TV-stuen.
Træbriketter kan købes hos HK Byggmarked i Jämshög – pris ca 30 SEK pr pakke.
Husk at I selv skal tømme og rengøre brændeovnen – det er ikke andres opgave!

Sne landskab ved Søen Moagylet Boafall

Mere sne i Boafall

Man kan både kælke og løbe på ski ned af skovvejen uden for huset. For de mere ambitiøse skifolk ligger Sydsveriges største skisportsbakke ‘Vänga’ kun 10-15 km fra ødegården. Se mere om skisport under Udendørs aktiviteter