INDKØB & BYER


INDKØB & BYER

‘STORBYEN’ OLOFSTRÖM:

Masse af indkøbsmuligheder

For større indkøb – og en urban oplevelse – skal I til Olufström. Olufström er mest kendt for Volvofabrikken, som også præger bybilledet her. Olofström ligger ca 6 km fra Boafall, og her finder I flere store indkøbscentre, ikke mindst MAXI, som vel svarer til det danske Bilka. MAXI ligger godt 10 minutters kørsel fra Boafall, og også her er der åbent alle ugens 7 dage. Mandag-fredag 8.00-21.00 og lørdag-søndag 9.00-19.00. I Olofström findes desuden apotek, restauranter, Systembolaget osv. I Olofström kan man endvidere leje kanoer og sejle på søerne vest for byen. (Se mere under Naturoplevelser). Og så er der mulighed for at spille bowling eller minigolf. Byen kan herudover byde på en enkelt lille begynderbakke for små skiløbere, men man skal køre lidt længere, hvis man vil løbe på ski i et mere udfordrende terræn. Find flere informationer se www.olofstrom.se og www.visitolofstrom.se

JÄMSHÖGNærmeste indkøbsmuligheder i f.h.t. Boafall findes i Jämshög som ligger kun 3,5 km fra huset. Her finder I et velassorteret supermarked, ICA, hvor I kan købe alle dagligvarer. Åbningstiderne i ICA er mandag-fredag 9.00-20.00, lørdag 9.00-18.00 og søndag 10.00-18.00. Hos ICA kan I også købe frisk morgenbrød. I Jämshög findes endvidere en cafe, en UNO-X benzintank samt et par mindre butikker.

LOPPIS – EN SVENSK NATIONALSPORTSvenskerne er mindst lige så vilde med loppemarkeder – Loppis – som vi danskere. Og du finder et væld af markeder i hele Sydsverige – også i nærheden af Boafall. Her kan du gøre alle tænkelige loppefund – også svenske antikviteter og gamle svenske møbler i almuestil. I Olufström ved siden af MAXI ligger et offentligt loppemarked, som har åbent alle ugens hverdage mandag-fredag. På hjemmesiden loppiskartan.se kan du danne dig et overblik over samtlige loppemarkeder i hele Sverige. Siden har en praktisk søgefunktion, så du kan søge på Loppis inden for en bestemt radius fra Ødegården Boafall. Det er muligt at tilmelde sig som medlem på siden. I så fald åbnes for en funktion, hvor du kan gemme alle dine favoritloppemarkeder.